Zakelijk

Ook op zakelijk gebied kunt u terecht bij Daals Financiële Diensten.

Financiele administratie

Een betrouwbare administratie geeft u een goed inzicht in uw financiën en daarmee kunt u uw onderneming de juiste kant op sturen. Wij staan klaar om u te helpen bij de inrichting, verwerking en controle van uw financiële administratie.

U kunt ervoor kiezen uw gehele financiële administratie aan ons uit te besteden of ons te laten meekijken met de door u gevoerde administratie.

Financiele administratie
Jaarrekening

Jaarrekening

Op basis van de door u verstrekte gegevens stellen wij een jaarrekening voor u samen. Door de financiële informatie te verzamelen, te rubriceren en samen te vatten krijgt u inzicht in de financiële situatie en de prestaties van uw onderneming.

Wij zien de jaarrekening niet alleen als het sluitstuk van een boekjaar, maar tevens als het vertrekpunt voor het in kaart brengen en aanbrengen van verbeteringen in uw financiële huishouding, zoals het optimaliseren van uw fiscale positie en het terugdringen van onnodige risico’s.

Wij bespreken de jaarrekening in een persoonlijk gesprek met u en zullen u adviseren over eventuele investeringen en bezuinigingen.

Fiscale aangiften

Wij verzorgen voor u al uw fiscale aangiften. De twee meest voorkomende zijn de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting.

Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer kunt u niet om de aangifte omzetbelasting heen. Ons administratiekantoor is thuis in de fiscale wet en regelgeving en vult de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Wij berekenen uw omzetbelasting aan de hand van uw financiële administratie. Afhankelijk van uw onderneming doen wij maandelijks, per kwartaal of jaarlijks aangifte.

Aangifte inkomstenbelasting

Vrijwel iedereen heeft te maken met het doen van aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij namelijk om een belasting over uw inkomen uit werk en/of winst uit onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen. Wij beschikken over de kennis en ervaring die vereist is om u snel door het woud van wettelijke bepalingen te leiden.

Naast het verzorgen van diverse fiscale aangiften kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw fiscale vraagstukken.

Fiscale aangiften
Starters

Starters

In de eerste periode komt er ontzettend veel op een ondernemer af en vaak weet u niet wat u er mee aan moet, terwijl u het liefst zo snel mogelijk uw idee of visie in de praktijk wil brengen. Ons administratiekantoor kan u begeleiden tijdens deze spannende fase. Naast het inrichten en uitvoeren van uw administratie, kunnen wij u onder andere ondersteuning bieden op de volgende punten:

  • Opstellen stappenplan
  • Opstellen ondernemingsplan
  • Inschrijving Kamer van Koophandel
  • Overige werkzaamheden voortvloeiend uit het stappenplan

Kom een keertje langs

Interesse of heb je een vraag?
Laat het ons dan weten!